Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Faciliteter


Hal A

Hal A er bygget i 2008. Der er faste tilskuerpladser i begge sider af hallen. I alt er der 413 siddepladser. Gulvet er sportsgulv fra Virklund. Gulvet er meget fjedrende og særdeles behagelig at dyrke idræts på.
I den østlige ende af hallen er der uden for håndboldbanen springgrav og squashbane. Se nærmere under udlejning.

Hal B

Hal B er bygget i 1978. Er bygget som en traditionel hal. Selvom hallen er almindeligt, så bruges den dog også til utraditionelle aktiviteter som eksempelvis rulleskøjte aktiviteter. Se nærmere under udlejning.

Multihuset

Multihuset er bygget i 1999. Multihuse har 3 badmintonbaner og svarer således til 3/5-del af en almindelig hal. Desuden er der fast scene. Multihuset benyttes meget til gymnastik og badminton. Desuden er afholdes der mange udstillinger, koncerter og andre kulturelle arrangementer i Multihuset. Desuden er Multihuset særdeles velegnet til udlejnig til fester fra 70 - 300 gæster. I tilknytnnig til Multihuset er der anrettekøkken med industriopvaskemaskine. Se nærmere herom under anrettekøkken Multihus. Se også mere under udlejning.

Anretterkøkken Multihus

I forbindelse med Multihuset er der en anrettekøkken, som er velegnet til anretning af mad i forbindelse med fester i Multihuset. I køkkenet er der kogeplader, kaffemaskine, industriopvaskemaskine  samt industrikøleskab.

Store sal

Store sal er velegenet til fester fra 20 op til 80 gæster. Lille sal ligger i forbindelse med store sal, kun adskildt med en stor folderdør. Når store sal og lille sal er slået sammen, kan der holdes fest for op til 120 gæster. I forbindelse med store sal er der en lille anrettekøkken. Se mere herom under anrettekøkken stor sal. Se også mere under udlejning.

Anrettekøkken Store sal

I forbindelse med store sal er der et meget fint anrettekøkken, med kogeplader, kaffemaskine, industriopvaskemaskine samt køleskabe, fryser. Se mere under udlejning.

Lille sal

Lille sal er velegenet til møder op til 40 personer. Lille sal er i forbindelse med store sal, kun adskildt af en store folder dør. Se mere under store sal. Se også mere under udlejning.

Kiosk

I hjertet af centret ligger MGU´s kiosk. Kiosken er som udgangspunkt åben når der er idrætsaktiviteter i hallen. I kiosken findes et rigt udvalg af mad, slik og drikkevare m.v.  

Kioskområde

Helle centret bindens sammen af kioskområdet, hvorfra der er direkte adgang til både hal A og hal B, samt Multihuset. Her kan man hygge sige mellem de mange aktiviteter der foregår i centet samt får stillet sin sult og tørst.

Squashbane

I hal A ligger en ny squashbane, med rigtige mål og standard. Bannen kan lejes på timebasis. Se nærmere herom under udlejnnig.

Omklædningsrum

Centret råder over 11 omklædningsrum. 3 under Multihuset, 2 i forbindelse med hal A og resten i forbindelse med hal B. Billedet der vises er fra et af de tre omklædningsrum under Multihuset.

Bananen

Adgangen til hal A foregå via en buet gang, kaldet banen. I banen er der flere afsats med stole og borde, hvor der er plads til hygge og afslapning. Banen ligger i umiddelbart forlængelse af kioskområdet.

Fitness-center

MGU Fitness afdelingen har hjemme i centrets ny renoverede kælderlokaler. Se mere under : fitness.mgu.dk
Mejrup Kultur- og Fritidscenter  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |   97410920  |   mail@mejruphallen.dk